Eiendom
2 minutter lesetid

Kenneth Stensland blir General Manager på Wood Hotel i Bodø

13/04/2023, 07:44
Kenneth Stensland blir General Manager på Wood Hotel i Bodø
Foto: Nordic Hotels & Resorts
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Nordic Hotels & Resorts satser på Nord-Norge. Byggingen av Wood Hotel i Bodø har startet, og nå har også hotellets General Manager blitt tilsatt – Kenneth Stensland. Bodøgutten Kenneth begynte sin hotellkarriere i Nordic Choice Hotels på Clarion Collection Hotel Grand Bodø og har gjennom årene vært med på å åpne Oslo-hotell som Clarion Hotel The Hub. I 2020 vendte han snuten hjem til Bodø for å åpne Comfort Hotel Bodø i rollen som General Manager. Nå er det klart at det blir han som skal lede byens meget omtalte nye hotellprosjekt.

– Med Wood Hotel vil vi skape en utendørsopplevelse utover det vanlige i Norden. Jeg er utrolig glad for at Kenneth, med sin erfaring, kjennskap til lokalområdet og kjærlighet til naturen og dens opplevelser, har valgt å takke ja til stillingen som General Manager, sier Henrik Berghult, Chief Operating Officer Nordic Hotels & Resorts.

Wood Hotel er en historisk stor satsning på Rønvikfjellet i Bodø og vil være ca 10 000 kvadratmeter stort, med 145 hotellrom og 30 leiligheter tilknyttet hotellet. I tillegg til overnatting, vil hotellet også bestå av restaurant, bar og konferansefasiliteter med spektakulær utsikt. Målet er ikke bare å sette Bodø på kartet, men også å bygge ut Nord-Norge som en bærekraftig destinasjon – for både norske og internasjonale turister.

Hotellet vil hovedsakelig bli oppført i tre. Byggemetoden med limtrebjelker og massivt tre gjør at hotellet vil ha omtrent 45 prosent lavere CO2-avtrykk enn om det hadde blitt bygget i stål og betong.

– Dette er drømmejobben for en stolt Bodøværing som meg. Wood Hotel vil bli en game changer for Bodø. Nå får vi muligheten til å vise fram denne spennende delen av landet vårt på en helt ny måte enn tidligere, der hvert besøk blir en unik opplevelse som forandrer seg med årstidene. Wood Hotel vil være et landemerke som alle Bodøværinger kan være stolte av, sier Kenneth Stensland.

Wood Hotel åpner våren 2024.

#bodø #ny på jobben #wood hotell
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0