Eiendom
2 minutter lesetid

Klar for sin første satsing i Drammen

12/03/2024, 10:00
Klar for sin første satsing i Drammen
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Kobbervikdalen er et veletablert utbygget industriområde hvor aktører som NorEngros, Storcash, Veidekke og Volvo allerede holder til. Bulks nylig inngåtte avtale omfatter området Eikhaugen Nord, nordøst i industriområdet, med knappe to minutters kjøretid til E18, 10 minutter til Drammen havn og en drøy halvtime til Oslo og Tønsberg.

– Kobbervikdalen er midt i smørøyet for lager- og logistikkvirksomhet, med nærhet til både E18 og Drammen havn. Vi opplever stor etterspørsel etter fleksible, effektive og moderne industri-, lager- og logistikkbygg som ligger sentralt, og ser frem til å utvikle området på Eikhaugen Nord. Vi er allerede i kontakt med aktører som har meldt sin interesse for å etablere seg her, sier Dag Klem, leder for salg i Norden hos Bulk Industrial Real Estate.

Prosessen med detaljregulering er allerede i gang med kommunen og grunneier. Målet er å starte byggearbeidene i løpet av 2025. slik at leietakere kan ønskes velkommen i løpet av 2026.

En foreløpig analyse viser at det kan bygges lager- og logistikkbygg med inntil 16.400 kvm grunnplan og opp mot 13 meter takhøyde på de 35 målene Bulk først overtar.

– Vi har lang erfaring med å tilpasse både nye og eksisterende bygningsmasser til leietakerne våre og deres behov. Denne erfaringen tar vi med oss til Drammen. Etter etableringen i Drammen vil Bulk kunne tilby tilgjengelige og tilpassede industri-, lager- og

logistikkløsninger langs aksen Oslo-Sandefjord i tillegg til aksen Eidsvoll-Moss, avslutter Klem.

Avtalen gjennomføres ved at Bulk overtar samtlige aksjer i selskapet Eikhaugen Nord AS, som eier tomteområdet i Kobbervikdalen. Kjøpesummen er ikke offentlig, og vil avhenge av endelig regulering av tomten.

#bulk industrial real estate #drammen #kobbervikdalen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0