Eiendom
1 minutt lesetid

Nordr kjøper prosjekt i Malmø

3/05/2023, 07:05
Nordr kjøper prosjekt i Malmø
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Skimra-prosjektet består av rundt 70 boliger fra ett til fem rom og kjøkken. De mest spektakulære boligene, inkludert en toppleilighet på 183 kvadratmeter, vender mot sør med utsikt over Malmøhus slott og kanalene. Prosjektet etableres på det siste arealet som kan bebygges langs Citadellskajen.

– Dette er et fantastisk prosjekt med en unik beliggenhet sentralt i Malmø. Dette er en juvel – både for oss og for de som skal bo her, sier Nordr Sveriges konsernsjef Biljana Pehrsson.

Med sin bilfrie beliggenhet på Citadellskajen og med utsikt over Malmøhus slott, er Skimra både ettertraktet og anerkjent. Prosjektet, utviklet av Cormac, har allerede startet salget, men har blitt satt på pause på grunn av den urolige markedssituasjonen.

– Det krever finansiell styrke å kunne starte prosjekter selv i et tøft marked. Vår vurdering er at prosjektet har så gode forutsetninger at det vil bli møtt av stor etterspørsel. Det har vi også sett andre steder i landet – Gode prosjekter med god beliggenhet har kunder selv i tøffere tider, sier Biljana Pehrsson.

Nordrs ambisjon er å gjenoppta salget i 2023/2024 og ferdigstille prosjektet våren 2026. Eksisterende kunder vil bli prioritert.

#malmø #nordr #sverige
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0