Eiendom
2 minutter lesetid

Nrep går inn i det Polske markedet

14/08/2023, 07:52
Nrep går inn i det Polske markedet
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Nrep investerer € 200m i 7R som er den nest største logistikkeiendomsutvikleren i Polen. Dette gir et sterkt fotfeste i det voksende polske logistikkmarkedet og kompletterer Nreps nordeuropeiske logistikkavdeling Logicenters til en total logistikkportefølje på 4,2 millioner kvadratmeter

Plattformen vil fortsette å operere under 7R-merkevaren, og partnerne tar sikte på å akselerere veksten av selskapet, og bygge på den nåværende porteføljen på 1,8 millioner kvm over 36 eiendeler. Med sterk utviklingsevne har 7R en eksisterende rørledning på 2,3 millioner kvm.

7Rs nåværende portefølje ligger på førsteklasses steder over hele Polen og betjener en rekke selskaper i forskjellige skalaer og bransjer, inkludert tredjeparts logistikkoperatører, lett produksjon, e-handel, legemidler og bilindustrien. 7R tilbyr hele tverrsnittet av plassen, inkludert store boksfasiliteter samt skreddersydde Build to Suit-varehus og urbane lagre. 7R ble etablert for 14 år siden, og er et gründerledet selskap med et team på 154 personer og anerkjent lokal markedskunnskap på tvers av sine åtte kontorer.

Jens Petter Hagen, leder for NREP Norge og NSF V-fondet, sier:

– 7R er en virksomhet med gode fundamentale forhold, en sterk posisjon i markedet og prioriteringer som samsvarer med Nreps bærekraftsarbeid og verdier. Dette oppkjøpet gir en unik mulighet til å bruke vårt avkarboniseringsfokus på en stor portefølje og skalere vår innsats for å redusere CO2-utslippene, samt få tilgang til en betydelig rørledning i et marked som har sett fortsatt leietakeretterspørsel, men redusert tilbud. Vi ser frem til å jobbe med 7R-teamet for å utnytte muligheten.

Oppkjøpet utvider Nreps totale logistikkplattform til 4,2 millioner kvm bygninger i fem land. Selskapet har lang erfaring i sektoren, etter å ha vært aktiv innen logistikk siden oppstarten gjennom sin dedikerte logistikkavdeling Logicenters, og vil bruke sine evner til å videreutvikle 7R med ledelsen til en ledende institusjonell kvalitetsplattform, og utnytte sin kompetanse for å styrke 7Rs evne til å kjøpe, utvikle og holde førsteklasses logistikkanlegg i Polen, med fokus på å redusere porteføljens operasjonelle CO2-utslipp.

Avtalen gir Nrep en sterk plattform i det polske logistikkmarkedet som tilbyr gunstige betingelser, med en optimal beliggenhet for logistikkdistribusjon i Europa, motstandsdyktig økonomi, strukturell medvind og et modent investeringsmarked som støtter robust leievekst.

#7r #nrep #polen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0