Eiendom
1 minutt lesetid

NREP gjør sine første kontorinvesteringer i Norge – er på jakt etter mer

9/05/2023, 07:01
NREP gjør sine første kontorinvesteringer i Norge – er på jakt etter mer
Jens Petter Hagen, Norgessjef i Nrep
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Med oppkjøpet har NREP dermed sikret seg henholdsvis 17.847 m² og 5.557 m² kvadratmeter på sentrale beliggenheter i Oslo.

– Det er gledelig å kunne melde om vår første investering i kontorsegmentet i Norge. To flotte eiendommer med meget sentral lokasjon i indre Oslo sentrum. Vi har allerede en sterk posisjon innen logistikk, og som en del av vår utvidete strategi melder vi oss nå også inn i kontorsegmentet. Ambisjonen er å øke volumet ytterligere innen kontorbygg i Oslo, og vi sitter klare med tørt krutt til å gjøre flere investeringer i Norge. Jeg ønsker også å takke Entra for en god prosess, sier Norgessjef i NREP, Jens Petter Hagen.

Skal gjøres grønnere

Allerede nå foreligger det konkrete planer om å gjøre grønne investeringer og leietakertilpasninger for å gjøre byggene enda mer attraktive.

– I tråd med vårt mål om en karbonnøytral portefølje innen 2028 på drift av bygg, vil vi løfte byggenes bærekraftsprofil betraktelig. Vi vil investere flere titalls millioner blant annet i energireduserende tiltak. Dette går vi i gang med umiddelbart, sier Hagen.

– Vi er veldig fornøyde med den effektive og gode prosessen med NREP og er veldig godt fornøyd med at en så solid og tung aktør skal drifte og modernisere byggene videre, sier Anders Olstad, CFO i Entra.

#akersgata 51 #entra #nrep #tordenskiolds gate 6
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0