Eiendom
2 minutter lesetid

Ny administrerende direktør i Steen & Strøm

4/09/2023, 09:08
Ny administrerende direktør i Steen & Strøm
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Christian Brewaeys er ansatt som ny administrerende direktør i Steen & Strøm, Skandinavias ledende kjøpesenterselskap, med virkning fra 1. september 2023. Han etterfølger Marie Caniac, som er utnevnt til Chief Operating Officer i Klépierre, majoritetsaksjonær i Steen & Strøm.

Steen & Strøm er et ledende retail eiendomsselskap i Skandinavia med 110 ansatte. Steen &; Strøm har spesialisert seg på utvikling og drift av kjøpesentre i hele Skandinavia og eier i dag 10 kjøpesentre med attraktiv beliggenhet i store skandinaviske byer, hvorav fem i Sverige, to i Norge (Oslo City og Metro i Lørenskog) og tre i Danmark. Totalt har kjøpesentrene mer enn 60 millioner besøk per år.

Christian Brewaeys begynte i Steen &; Strøm i 2017 som leasingdirektør for Sverige og Danmark før han ble forfremmet til Head of Leasing for de skandinaviske kjøpesentrene i 2021. Før det hadde han ulike roller som Asset Manager, Portfolio Manager Retail og Head of Retail.

– Christian Brewaeys har en sterk merittliste, og hans 20 års erfaring fra ulike stillinger i eiendomsbransjen har gjort det mulig for ham å bygge et omfattende skandinavisk leasingnettverk. Han har vært medvirkende til å revitalisere vår detaljhandelsmiks og sikre solid vekst i virksomheten ved å implementere vår operasjonelle visjon. Vi er overbevist om at Christians sterke drivkraft vil bidra til å styrke Steen & Strøms skandinaviske lederskap i kjøpesentersektoren, sier Jean-Marc Jestin, styreleder i Klépierre.

– Jeg ser frem til å ta fatt på mitt nye oppdrag og takker våre eiere Klépierre og APG for tilliten. Steen & Strøm er et sterkt selskap med potensial til å utvikle seg videre i bransjen, og jeg ser frem til å bidra til denne utviklingen sammen med mine kolleger i Skandinavia. Jeg er overbevist om at vi sammen vil nå målet vårt om å være den mest bærekraftige plattformen for handel innen 2030, sier Christian Brewaeys.

#ny på jobb #steen&strøm
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0