Eiendom
1 minutt lesetid

Ny daglig leder i eiendomsselskap

6/03/2024, 08:00
Ny daglig leder i eiendomsselskap
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Etter en grundig rekrutteringsprosess har Isegran Eiendom AS ansatt Steinar Frølandshagen som ny daglig leder. Frølandshagen kommer fra stillingen som regionsdirektør i OBOS. Han har jobbet i Fredrikstad de siste 15 årene og har svært god kjennskap både til byen og til eiendomsmarkedet i regionen.

Steinar Frølandshagen er utdannet innen bygg og konstruksjon fra Høyskolen i Østfold, og har også studert forretningsjus og økonomistyring ved BI.

– Isegran Eiendom har en betydelig eiendomsportefølje som det blir spennende å jobbe videre med. Det kommunale eierskapet – med alt hva det innebærer – blir ganske sikkert krevende. Samtidig har byens politikere ved opprettelsen av selskapet sett hvilke muligheter dette gir. Som leder av Isegran Eiendom blir det min oppgave å jobbe for å realisere disse mulighetene., sier Frølandshagen om ansettelsen.

Styreleder i Isegran Eiendom AS, Eva Hagen, er godt fornøyd med både ansettelsesprosess og den valgte kandidaten.

– Vi hadde flere svært kvalifiserte søkere og i ansettelsen har vi vært spesielt opptatte av kompetanse på byutvikling og vi ønsket en daglig leder som hadde god lokalkunnskap og som forstår både de mulighetene og utfordringene vi som selskap står overfor fremover, sier Hagen.

Frølandshagen vil starte i stillingen senest 1. juni i år.

#fredrikstad #isegran eiendom #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0