Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Ny direktør for utenlandseiendommer

21/08/2023, 09:05
Ny direktør for utenlandseiendommer
LEDER Vibeke Schulz Ahlsand skal lede arbeidet med Statsbyggs eiendommer i utlandet.
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Vibeke Schulz Ahlsand kommer fra stillingen som næringsdirektør i Oslo S Utvikling (OSU). OSU har stått for utviklingen av store deler av Bjørvika i Oslo. Ahlsand starter i stillingen 1. november i år.

Stillingen, som ble utlyst som en jobb i verdensklasse, vakte stor interesse.

– Vi mottok 110 søknader og mange av kandidatene var godt kvalifiserte. Det bekrefter Statsbyggs sterke tiltrekningskraft på erfarne ledere, men gjorde naturligvis utvelgelsesprosessen krevende. Jeg er overbevist om at vi har gjort et godt valg, og vi ser veldig frem til å få Ahlsand med på laget, sier Elin Karfjell, direktør for eiendomsutvikling og forvaltning i Statsbygg.

Bred erfaring

– Ahlsand har bred og solid ledererfaring både fra private og offentlige virksomheter, eiendoms- og prosjektutvikling, samt erfaring med å jobbe med prosjekter internasjonalt, sier Karfjell videre.

Vibeke Schulz Ahlsand har en master i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU. Hun har en variert erfaringsbakgrunn fra Cap Gemini, Telenor og Posten, i tillegg til OSU.

– Statsbyggs utenlandsenhet har et viktig oppdrag gjennom utvikling og forvaltning av en unik eiendomsportefølje verden over. Jeg ser frem til å bidra, og til å arbeide sammen med alle de dyktige og engasjerte fagfolkene i Statsbygg, sier Vibeke Schulz Ahlsand.

#ny på jobben #statsbygg
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0