Eiendom
1 minutt lesetid

Ny direktør i DNB Næringsmegling

14/05/2024, 07:00
Ny direktør i DNB Næringsmegling
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Bakken kommer fra Entra ASA der han har vært konserndirektør Marked og Eiendomsutvikling, og kunde- og utleiedirektør. Bakken har tidligere innehatt ledende roller i Storebrand Asset Management Eiendom, Eiendomshuset Malling og Co og Colliers Næringsmegling. I tillegg har han jobbet som megler i både Akershus Eiendom og UNION.

– Jeg har rett og slett savnet meglerrollen, sier Bakken. Jeg ser frem til å bidra til at DNB Næringsmegling skal bli et enda tryggere valg for gårdeiere med behov for kompetanse innen konseptualisering og utleie. Min erfaring fra gårdeiersiden mener jeg kan bli et viktig supplement til øvrig faglig kompetanse.

– Tiden min i Entra har gitt verdifull erfaring, med bygging av et solid team innenfor utleie, rådgivning og utvikling, og ikke minst utvikling og utleie av mange store prosjekter de siste årene. Nå bytter jeg side av bordet tilbake til der jeg kommer fra – nemlig næringsmegling. DNB Næringsmegling er del av Norges største næringseiendomsmiljø, og jeg ser frem til å bli en del av dette. Det blir spennende, sier Bakken.

 Tore Bakken tiltrer stillingen 19. august 2024.

#dnb næringsmegling #entra #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0