Eiendom
1 minutt lesetid

Ny regnskapssjef i Eidos

9/01/2023, 09:15
Ny regnskapssjef i Eidos
Arild Nielsen (58) solgte ØkonomiAssistanse sist høst. Nå er han på plass som ny regnskapssjef i Eidos. (Foto: Jørn Grønlund)
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Arild Nielsen (58) er ansatt i nyopprettet stilling som regnskapssjef i Eidos.

Han kjenner selskapet godt fra ØkonomiAssistanse i Drammen. Det selskapet startet og drev han i 30 år fram til han solgte det sist høst. Der hadde han Eidos som en av 220 kunder.

– Vi har i mange år hatt vekst. Nå er tiden inne for å ta regnskapet for Eidos og konsernet som også inkluderer Drammen Helsepark AS, i eget hus. At Arild følger med til oss, er vi veldig glade for, sier daglig leder Anders Edbo i Eidos.

Arild ble ansatt på forsommeren i fjor. 2. januar hadde han første arbeidsdag i Eidos.

– Det er mange og ulike interesser som skal ivaretas når du slutter i et selskap du har grunnlagt, bygget opp og leder, sier Arild.

Sist høst solgte han selskapet.
– Jeg fikk en forespørsel om salg av selskapet. For ØkonomiAssistanse passet den henvendelsen veldig godt. Salget sikret de ansatte og kundene.

– Jeg gleder meg til nye utfordringer og rammebetingelser i arbeidsdagen og bidra til forvandlingen fra lager og logistikk til en moderne og bærekraftig fjordby med 8000 boliger og 16.000 arbeidsplasser på Lierstranda, sier Arild.

#drammen helsepark #eidos #ny på jobben #Økonomi assistanse
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0