Eiendom
1 minutt lesetid

Ny ressurs i utviklingsteamet

19/02/2024, 07:57
Ny ressurs i utviklingsteamet
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Leif har lang erfaring fra hotell- og næringseiendom og hotelldrift i Norden. Han har vært daglig leder i Lister Forvaltning AS og var ansatt som Vice President, Business Area Norway, Denmark & Sweden for Pandox AB mellom 2008 -2020, og har i tillegg bakgrunn fra i Nordic Choice Hotels og Norlandia Hotels. Leif har en Bachelor fra Norsk Hotellhøgskole og Master of Management fra Handelshøyskolen BI.

– Citybox har et mål om å bli en av de ledende lavpris hotellkjedene i Europa med 40 hoteller i 2030. Vi er glade for å kunne ønske Leif velkommen, og med hans solide erfaring tilføres teamet ytterligere kunnskap og ekspertise, og vi får økt kapasitet til å fortsette ekspansjonen i Norden og Europa, sier Morten Høiseth, Head of Development.

– Hotellkonseptet til Citybox har blitt meget godt mottatt av gjestene, og det er inngått langsiktige leieavtaler med større eiendomsaktører som blant annet Eiendomsspar og Pandox. Dette er et meget godt fundament for videre utvikling og ekspansjon, og jeg ser frem til å være en del av teamet og til å bidra til de ambisiøse vekstplanene for Citybox, sier Leif Kristen Olsen.

#citybox hotels #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0