Eiendom
1 minutt lesetid

Ny senterleder på Kremmertorget

5/10/2023, 08:22
Ny senterleder på Kremmertorget
Fotograf: Jørgen Nordby
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Anders Prytz har bakgrunn fra Ren Røros, Lefdal og Coop. Han har som mål å utvikle Kremmertorgets sterke posisjon i regionen og ser frem til å samarbeide med leietakerne på senteret om å skape gode opplevelser for folk i Elverum.

– Jeg gleder meg til å starte i ny rolle som senterleder på Kremmertorget. Senteret har lange tradisjoner i Elverum. Sammen med leietakerne ønsker jeg å utvikle Kremmertorget videre og hele tiden passe på at vi setter kundene i sentrum. Vi skal utvikle butikkmiksen videre, samtidig som vi skal fortsette å ha et sterkt fokus på daglighandel, sier Anders Prytz, senterleder på Kremmertorget.

Kremmertorget er en institusjon i Elverum og har blitt et moderne senter og knutepunkt med enkel adkomst til fots, med sykkel, bil og buss.

– Det har skjedd mye spennende på Kremmertorget de siste årene. Jeg har blikket fremover, og skal jobbe for at Kremmertorget tar nye steg. Vi skal ha et godt tilbud i til folk i hverdagen, samtidig som vi innimellom ønsker å overraske med noe nytt, sier Prytz som startet i sin rolle som senterleder 2. oktober 2023.

– Anders har en spennende bakgrunn, og har de egenskapene som skal til for å videreutvikle Kremmertorget sammen med det fantastiske teamet vi har på senteret. Jeg ser frem til å jobbe sammen med Anders i arbeidet med å utvikle Kremmertorget som en attraktiv handelsplass og møteplass i Elverum, sier Håkon Tuv Dalland, direktør for eiendomsforvaltning i Citycon.

#citycon #elverum #kremmertorget #ny på jobben
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0