Eiendom
2 minutter lesetid

Ny sjef i Fabritius fra nyttår

16/08/2023, 13:06
Ny sjef i Fabritius fra nyttår
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Erik kommer fra stillingen som Direktør for utvikling og prosjekt internt i Fabritius, hvor han har jobbet i 25 år med prosjektutvikling og ledelse. I tillegg til å lede teamet for prosjektutvikling og være en del av ledergruppen, har Erik selv vært sterkt involvert i de aller fleste prosjektene som er utviklet. Han var også i flere år daglig leder for Ulven AS på Økern, med regulering, utvikling og forvaltning av Ulven området.

Styret i Fabritius er veldig fornøyd med den jobben som er gjort med å bygge opp selskapet til en lønnsom, kundefokusert og profesjonell eiendomsutvikler over mange år under Asgeir Solheim sin ledelse. Fabritius sin kultur og DNA er ønskelig å videreføre, og Erik har de beste forutsetninger for å ivareta dette. Erik innehar en viktig kompetanse rundt prosjektutvikling, reguleringsarbeid og ledelse, som vil være viktig for Fabritius fremover. Det skal utvikles store områder, og et betydelig areal med lager- og logistikkeiendom i både Drøbak og på Gardermoen. Fabritius har også en forvaltningsportefølje, hvor fokus er vekst i takt med utvikling av nye prosjekter og fornøyde leietakere.

«Det er med stor ydmykhet jeg overtar stafettpinnen fra Asgeir, og jeg setter stor pris på den tillitten styret har vist meg. Fabritius er et flott selskap med mye kompetanse og flinke mennesker, og jeg ser veldig frem til å være med å videreutvikle og løfte Fabritius videre fremover» sier Erik Stensli.

Asgeir Solheim vil fungere som daglig leder ut 2023, slik at det blir en god overlevering av lederjobben når han trekker seg tilbake. Fabritius er 100% eid av Gjelsten Holding AS.

#fabritius #ny på jobben
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0