Eiendom
1 minutt lesetid

Ny sjef med ansvar for Norge

30/04/2024, 11:09
Ny sjef med ansvar for Norge
Foto: Katrine Lunke
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Håkon Tuv Dalland er utnevnt til stillingen som Vice President, Asset Management Norway i Citycon. Håkon har jobbet i selskapet i over 10 år og får nå ansvaret for å videreutvikle Citycons sentre i Norge. 

Håkon kommer fra stillingen som Director, Asset Management, og har tidligere hatt ulike roller i selskapet. Håkon starter i stillingen som Vice President, Asset Management 1. mai 2024.

– Jeg ser frem til å ta fatt på nye rollen og bidra til å videreutvikle vår virksomhet i Norge. Våre sentre i Norge har hatt en positiv utvikling de siste årene, og jeg gleder meg til å fortsette samarbeidet med våre dedikerte team for å skape attraktive handels- og møteplasser, sier Håkon Tuv Dalland, påtroppende Vice President, Asset Management i Citycon.

– Vi er veldig fornøyde med at Håkon går inn i rollen som Vice President, Asset Management Norway. Vi kjenner Håkon godt, og han har en dyp forståelse av vår virksomhet og vår strategi. Vi er sikre på at Håkon er den rette personen til å følge opp våre ambisjoner for Norge, sier Helen Metsvaht, COO i Citycon.

#citycon #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0