Eiendom
1 minutt lesetid

Ny teknologidirektør på plass

21/03/2024, 10:00
Ny teknologidirektør på plass
Foto: Spir group
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Jeg gleder meg til å realisere de mulighetene som ligger i synergien mellom teknologi og kunstig intelligens for selskapene i konsernet, forteller Ryan.

– Spir Group er en sentral leverandør av systemer og teknologi til eiendomsbransjen og offentlig sektor. Akkurat nå er det en ekstremt spennende tid å jobbe med teknologi inn mot disse bransjene. Innovasjoner og nyutviklinger skjer i rekordfart og baner vei for en offentlig sektor som er mye mer framme i skoen enn hva vi er vant til fra tidligere, legger hun til.

Ryan er en erfaren teknologileder med fartstid i både Redpill Linpro, Lendo og Ambita før hun nå trer inn i rollen som Group CTO i Spir Group. Med en sjelden kombinasjon av kompetanse fra økonomi, finans og teknologi, har Ryan spilt en nøkkelrolle i å utvikle innovative løsninger for bank- og finanssektoren, inkludert automatiserte låneprosesser, boligverdiestimater og avanserte scoringmodeller.

– Med Mia Ryan ved roret er Spir Group bedre rustet enn noen gang til å lede an i den teknologiske utviklingen, og forme fremtidens løsninger innenfor eiendomsdata og offentlig sektor, mener Per Haakon Lomsdalen, konsernsjef i Spir Group.

#ny på jobb #spir group
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0