Eiendom
1 minutt lesetid

Økende salg for Nordr tredje kvartal

3/10/2023, 12:54
Økende salg for Nordr tredje kvartal
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Justert for Nordrs andel av samarbeidsprosjekter har Nordr solgt 335 boliger til en verdi av 1,8 milliarder kroner i 2023.

– Vi gleder oss over at boligmarkedet i Sverige ser ut til å ha bunnet ut. Utviklingen i antall solgte boliger har vært positiv gjennom 2023, og vi tror det svenske markedet har lagt det verste bak seg. Antallet salg i tredje kvartal var høyere enn i 2022, og den positive trenden er tydelig i interessen boligkjøpere viser for kommende salgsstarter, sier konsernsjef i Nordr, Andreas Martinussen.

Totalt sett startet Nordr bygging av 166 boliger (83 netto) i tredje kvartal 2023. Til sammenligning ble det igangsatt 149 boliger (109 netto) i andre kvartal.

– Vi har solgt bra i Norge hittil i år, men mot slutten av tredje kvartal opplevde vi avtakende salg også i storbyprosjekter med god beliggenhet. Mange rentehevinger og negativ nyhetsstrøm bidrar til å skremme potensielle boligkjøpere, selv om det å kjøpe til dagens pris med overlevering to-tre år fram i tid sannsynligvis blir en god investering, sier Martinussen.

#norden #nordr #sverige
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0