Eiendom
1 minutt lesetid

Ole Anton Gulsvik blir ny finansdirektør i Entra

31/01/2024, 09:00
Ole Anton Gulsvik blir ny finansdirektør i Entra
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Jeg er svært fornøyd med at Ole Anton Gulsvik har takket ja til stillingen som ny finansdirektør i Entra. Han har betydelig erfaring fra tilsvarende roller samt bred kapitalmarkedserfaring. Ole Anton Gulsvik vil bli en viktig bidragsyter i Entras videre utvikling, sier administrerende direktør, Sonja Horn.

Gulsvik har mer enn 20 års erfaring fra finanssektoren og ulike lederroller. Han innehar i dag rollen som finansdirektør i børsnoterte NRC Group og var før det først finansdirektør, så administrerende direktør i Seven Seas Group, tidligere Eitzen Maritime Services. Han har videre lang erfaring fra kapitalmarkedet, både innen corporate finance samt aksje- og kredittanalyse i blant annet Carnegie og Handelsbanken. Gulsvik er utdannet sivilingeniør ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), og han er autorisert finansanalytiker (AFA) fra Norges Handelshøyskole (NHH).   

– Entra er et svært veldrevet selskap med en unik portefølje med bærekraftige kvalitetseiendommer, spennende utviklingsprosjekter og en posisjon som markedsleder innen kontor. Jeg ser frem til å bli en del av Entra og sammen med resten av Entra-laget bidra til å utvikle selskapet videre, sier Gulsvik.   

Gulsvik overtar rollen som ny finansdirektør i Entra etter Anders Olstad, som i oktober 2023 varslet at han vil fratre senest 1. mai 2024. Gulsvik vil tiltre sin nye stilling ikke senere enn 1. august 2024. Entra vil konstituere en midlertidig CFO ved behov.

#entra #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0