Eiendom
2 minutter lesetid

Oslobygg KF har valgt nytt hovedkontor

28/06/2023, 07:53
Oslobygg KF har valgt nytt hovedkontor
Illustrasjon av de nye kontorlokalene til Oslobygg KF i Grenseveien 82 på Helsfyr. Kreditering: BundeEiendom.
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Oslobygg er en av landets største byggherrer og eiendomsforvaltere, og eies av Oslo kommune. Siden etableringen i 2021 har foretaket hatt kontorlokaler fordelt på to lokasjoner. Nå er det vedtatt av Oslo bystyre at Oslobygg skal samlokaliseres i Grenseveien 82, et nytt bygg på Helsfyr, som er godt tilpasset både den enkelte ansatte og Oslobygg som organisasjon.

-I arbeidet med å finne nye, felles lokaler har vi vektlagt de ansattes innspill om å legge til rette for samhandling og erfaringsutveksling. For et nytt foretak som Oslobygg er det særskilt viktig med lokaler som bidrar til sosialt felleskap, og som fremmer felles kultur. I utvelgelsen har vi vektlagt areal- og miljøeffektive lokaler, som samtidig sikrer gode arbeidsfasiliteter for de ansatte. Grenseveien 82 svarer godt ut på alt dette. Vi gleder oss stort til å flytte inn, sier administrerende direktør i Oslobygg KF, Eli Grimsby.

Nytt kontorbygg med sterk miljøprofil

Kontorbygget i Grenseveien 82, også kalt Helsfyret, er fortsatt i byggefase, men vil være ferdigstilt og klart til innflytning høsten 2024. BundeEiendom utvikler bygget, som vil bli BREEAM NOR-klassifisert som “Excellent”.

-Det er ikke hver dag vi signerer en så stor avtale. Vi er stolte og ydmyke over at Oslobygg valgte vårt prosjekt til sitt nye hovedkontor på Helsfyr. Vi ser frem til et langt og godt samarbeid i årene som kommer, og gleder oss til å ønske Oslobygg velkommen til et flott og moderne kontorbygg, sier styreleder i BundeGruppen, Odd-Erik Bunde.

#bunde eiendom #hovedkontor #oslobygg kf
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0