Eiendom
1 minutt lesetid

Rykker opp i Aspelin Ramm

21/12/2023, 09:38
Rykker opp i Aspelin Ramm
Anne-Cathrine de Lange Foto Finn Ståle Felberg
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Anne-Cathrine de Lange overtar stillingen etter Oddbjørn Berget som har ledet driftsavdelingen i over 20 år, og som nå flytter til Vestlandet.

Anne-Cathrine de Lange har vært ansatt i Aspelin Ramm siden 2018 og har i denne perioden hatt ansvar for forvaltning og drift av Aspelin Ramms eiendommer på Vulkan.

– Jeg har hatt fem fantastiske år med team Vulkan og stortrives i selskapet. Å få muligheter i ny, spennende rolle og fortsatt jobbe tett med teamet er veldig gøy. Jeg gleder meg til utvidet ansvar og ikke minst til å kunne påvirke utviklingen av våre øvrige forvaltningsporteføljer, sier de Lange.

Direktør for eiendom og marked i Aspelin Ramm, Mona Aarebrot, er veldig fornøyd med at Anne-Cathrine de Lange har takket ja til stillingen som sjef for eiendomsdrift.

– Anne-Cathrine har vist svært gode resultater i perioden som eiendomssjef, både kommersielt og operativt. Vi er derfor glade for at vi har mulighet til å la medarbeidere få utvikle seg og få nye utfordringer i selskapet. Hun overtar som leder for en meget kompetent avdeling og jeg er trygg på at avdelingen under Anne-Cathrine sin ledelse vil videreføre fokuset på kundeopplevd kvalitet og bærekraftig drift av porteføljen, sier Mona Aarebrot.

#aspelin ramm #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0