Eiendom
1 minutt lesetid

Starter som administrerende direktør

11/01/2024, 08:00
Starter som administrerende direktør
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Telenors datterselskap, BLDNG.ai, går inn i en spennende fase med vekst basert på et solid produkt og store kunder i Norge. Målet er å styrke posisjonen som markedsleder innen proptech for eiendomsbransjen, i et raskt voksende marked med behov for digitale tjenester.

Endringene i ledelsen markerer starten på en ny fase for BLDNG.ai, med fokus på å ytterligere styrke markedsposisjonen og akselerere veksten.

– Vi er svært glade for å få med oss Gabrielsen med hans solide erfaring fra salg og ledelse innen Software og Proptech. Vi har store ambisjoner for fremtiden og med Bjørn på laget er vi nå godt forberedt for selskapets videre vekst, sier Nyvoll, som også er investeringsansvarlig i Telenor Amp.

Gabrielsen har tidligere sittet i konsernledelsen for svenske ReadSoft og vært CEO i Neptune Software AS og ClevAir AS, som ble solgt til Opt-e AS rett før jul.

– BLDNG.ai er et spennende selskap med stort potensiale i Norge og internasjonalt. Bransjen begynner å bli moden for gode løsninger for digital drift i eiendomsmarkedet, her har BLDNG.ai en spennende tid foran seg. Jeg er glad og ydmyk over å ha fått styrets tillit til å drive selskapet videre i en tid hvor vi skal hente ytterligere kapital og akselerere produktutvikling og salg, sier Gabrielsen.

#bldng.ai #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0