Eiendom
1 minutt lesetid

Stor helsesatsing på Kongssenteret i Kongsvinger

16/08/2023, 12:12
Stor helsesatsing på Kongssenteret i Kongsvinger
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Nemus, treningssenteret Avancia og tannlegene Holtmoen & Moe blir nye leietakere på Kongssenteret. Gode og store helseaktører til Kongssenteret er en del av Citycons strategi om å utvikle Kongssenteret til å bli en sentral møteplass med tilbud innen handel, service, servering og helsetjenester.

– Vi er veldig glade for å kunne annonsere en stor helsesatsing på Kongssenteret. De nye leietakerne er sterke aktører på hver sine felt, og kommer til å tilføre senteret nye typer tjenester. Vi får en god miks av butikker og helsetjenester som styrker Kongssenteret som møteplass og som et tyngdepunkt innen daglighandel og behovsbaserte tjenester. Dette er bra for senteret og bra for kundene, som får nye flotte helseaktører lett tilgjengelig og samlet på ett sted, sier Håkon Tuv Dalland, direktør eiendomsforvaltning i Citycon.

De tre helseaktørene flytter inn i første etasje i Kongssenteret Vest, og vil til sammen utgjøre en helsesatsing på 1300 kvadratmeter og med rundt 20 ansatte. Kundene kan oppsøke blant annet fysioterapeuter, tannleger, kiropraktorer, akupunktører, massasjeterapeuter og personlige trenere.

Ombygging og tilpasning av lokaler starter i løpet av august. Etter planen åpner treningssenteret i januar, mens det øvrige tilbudet åpner i februar neste år.

– Dette er en spennende satsing både for Kongssenteret og hele Kongsvinger. Vi ønsker å bidra til å styrke byens helsetilbud og samtidig gjøre Kongssenteret mer mangfoldig og mer attraktivt for de som bor i byen, sier Tuv Dalland.

#citycon #kongsvinger
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0