Eiendom
3 minutter lesetid

Storebrand Real Estate vokser i Norden

15/02/2023, 10:29
Storebrand Real Estate vokser i Norden
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Vi ser en stor interesse for bærekraftige investeringer i det nordiske eiendomsmarkedet, og har derfor mer dialog med internasjonale investorer. Nå styrker vi teamet for å kunne hjelpe flere kunder i et bredere marked. Det nye teamet vil også styrke vår kapasitet innen porteføljestyring, transaksjoner og markedsanalyser, sier leder for Storebrand Real Estate Truls Nergaard.

Henrik Bastman – Ny porteføljeforvalter for Storebrand Nordic Fondet
Henrik har bred erfaring fra finans- og eiendomsbransjen og blir sentral for veksten i den internasjonale virksomheten. Han kommer fra Genesta hvor han har vært ansvarlig for transaksjonsteamet de siste 7,5 årene. Før det jobbet Henrik i JLL, og han startet karrieren i J.P. Morgan. Henrik har en mastergrad fra Handelshøyskolen i Stockholm. 

– Jeg gleder meg til å bli en del av det dyktige eiendomsteamet til Storebrand, og med å bidra til at veksten i Norden fortsetter. Det var flere ting som interesserte meg med denne jobben, ikke minst Storebrands ledende posisjon innenfor bærekraft, sier Henrik Bastman, som vil ha kontor i Stockholm.

Linn Idsø Brenne – Ny porteføljeforvalter for Storebrand Livsforsikring sin portefølje
Linn har solid arbeidserfaring fra flere ledende stillinger innen eiendom og finans. Hun kommer fra FagerStad Utvikling, hvor hun hadde ansvar for transaksjoner og porteføljeforvaltning. Før dette var hun direktør og partner i Pangea Property Partners i flere år. Tidligere har hun jobbet for en rekke næringsmeglere som Newsec, Catella og Akershus Eiendom, det børsnoterte eiendomsselskapet Entra, samt Telia (tidligere NetCom). Linn har en mastergrad ved Handelshøyskolen i Bergen (NHH). Hun vil ha kontor i Oslo.

 – Det er spennende å komme til et selskap med så mye kompetanse og høye ambisjoner innen forvaltning og utvikling av eiendom. Kombinert med en innovativ tilnærming til bærekraft og en ekstremt interessant eiendomsportefølje, gir det et veldig godt grunnlag for langsiktig forvaltning, sier Linn Idsø Brenne.

Louise Regnell – Ny senioranalytiker
Louise kommer fra Lindahl Winter hvor hun jobbet som associate. Hun har erfaring fra Catella, Cushman & Wakefield og Handelsbanken. Louise har en mastergrad i Real Estate and Construction Management fra den Kungliga Tekniska Høgskolan. Hun vil jobbe i Oslo.

Storebrand Real Estate

  • AUM 80 milliarder kroner, hvorav halvparten på vegne av eksterne investorer
  • Forvalter 240 eiendommer i Norden innen alle segmenter (deriblant kontor, logistikk, detaljhandel, hotell og boliger)
  • Engasjert i flere nye utviklingsprosjekter med høye ambisjoner innen bærekraft
  • Rangert med fem stjerner i GRESB for alle kjerneprodukter
  • Om Storebrand Asset Management

Storebrand Asset Management er en høyt ansett aktør i Norden, og en pionér innen bærekraftige investeringer. Storebrand Asset Management forvalter over 1000 milliarder kroner i både private og offentlige markeder, og alt forvaltes i tråd med en streng og innovativ strategi for bærekraftige investeringer. Storebrand Asset Management er en del av Storebrandkonsernet.

#ny på jobben
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0