Eiendom
1 minutt lesetid

Strawberry overtar ikoniske Admiral Hotel i København

6/09/2023, 08:36
Strawberry overtar ikoniske Admiral Hotel i København
Fra venstre: Henrik Berghult, COO Nordic Hotels & Resorts, Petter Stordalen, Grunnlegger Strawberry og Torgeir Silseth, administrerende direktør Strawberry.
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Foruten en merkbar tilstedeværelse på flyplassen i København, har Strawberry preget bybildet i byen med Villa Copenhagen og Comfort Hotel Vesterbro. Beslutningen om å inkludere Admiral Hotel i porteføljen er ikke bare en utvidelse, men en hyllest til den danske hotellbransjens historie og dens betydning for Københavns kulturelle identitet.

– Vekst er en del av Strawberry sitt DNA, og vi har lenge ønsket å utvide tilbudene våre i København. Admiral Hotel har lenge stått på listen over hoteller vi ønsker å inkludere i vår portefølje, så dette er en milepæl for oss, sier Petter A Stordalen, eier av Strawberry.

– Vi ser frem til å inkludere Admiral Hotel i vår portefølje som består av et bredt utvalg av luksushoteller over hele Norden. Det er stor verdi å kunne tilby gjester og medlemmer nok et ikonisk hotell i København, sier Henrik Berghult, Chief Operating Officer i Nordic Hotels & Resorts, som er en del av Strawberry.

Fakta:

  • Admiral Hotel ligger i det ikoniske pakkhuset fra 1787 på Toldbodgade med en fantastisk utsikt over Københavns havn – akkurat der byens puls møter havets ro.
  • Hotellet huser 366 nyoppussede rom fra 2019, inkludert seks suiter, 11 møte- og konferanserom med kapasitet opptil 300 gjester, samt bistrobar, terrassekafè og restaurant.
  • Admiral Hotel eies av Midstar Hotels AB
#hotel #københavn #strawberry
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0