Eiendom Transaksjon
1 minutt lesetid

Niam utvider Oslo-porteføljen sin

23/05/2023, 13:46
Niam utvider Oslo-porteføljen sin
Helsfyr Panorama. Foto: Niam.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Helsfyr Panorama ligger ved et etablert kontorknutepunkt, lett tilgjengelig med offentlige transportmuligheter som T-bane og buss, som begge ligger bare noen få minutter unna.

Morten Roland, Country Manager for Niam Norge, bemerket:

«Vi er veldig glade for å kjøpe Helsfyr Panorama. Eiendommen har attraktive kontorkvaliteter på grunn av sin høyhuskonstruksjon. Bygningen har en BREEAM In-Use-sertifisering «Very Good», og vi ser frem til å videreutvikle eiendommen og forbedre miljøprofilen i tråd med Niams bærekraftambisjoner. Dette oppkjøpet representerer en utmerket mulighet for Niam til å styrke vår tilstedeværelse i eiendomsmarkedet i Oslo, samtidig som vi tilfører verdi til våre investorer og bidrar til den økonomiske utviklingen i området.»

Henrik Gerdin, fondsforvalter i Niam, sier:

«Vi søker å kjøpe bygninger med god tilgang for pendlere, i attraktive mikroområder i de største nordiske byene. Vi fokuserer på eiendommer der eiendommens fundamentale egenskaper samsvarer med langsiktig etterspørsel fra leietakere. Derfor er jeg glad for å kunngjøre Niams siste signering».

Helsfyr Panorama har vært eid av et lokalt familiekontor, Bryn Eiendom AS, siden 2015. Closing er avtalt å finne sted 30. juni 2023.

#niam #oslo
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0