Eiendom
2 minutter lesetid

Han blir ny leder for Utleiemegleren

5/05/2023, 13:51
Han blir ny leder for Utleiemegleren
Foto: Utleiemegleren.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Utleiemegleren er markedsledende innen utleie av boliger og forvalter mer enn 17 000 utleieforhold for private og profesjonelle boligeiere. Selskapet har langsiktige eiere med ambisjoner om videre vekst, og ansetter nå Stian Carlsen (46) som ny administrerende direktør.

– Vi er inne i en spennende periode i selskapets historie hvor vi aktivt ønsker å utvikle inntektsstrømmene, strukturen og tjenestene våre. Stian har erfaringen og de personlige egenskapene som skal til for å lede dette arbeidet, sier styreleder Andreas Oulie.

Totalt er det rundt 560 000 utleieboliger i Norge, og de fleste private leieforhold skjer direkte mellom boligeiere og leietakere. Utleiemegleren forvalter leieforhold for både profesjonelle og private aktører, og Stian Carlsen mener dette setter Utleiemegleren i en god posisjon.

– Utleieinntekter er en sentral bidragsyter til mange husholdningers økonomi, og Utleiemegleren har i over 25 år gjort det tryggere og enklere for privatpersoner og eiendomsselskaper å leie ut og forvalte boliger. Selskapet bidrar også blant annet med juridisk og økonomisk spisskompetanse hvis det skulle oppstå komplikasjoner i leieforholdet.

Stian Carlsen er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i København og i løpet av hans 14 år i Coor økte selskapet inntektene fra 500 millioner kroner, til over to milliarder.

– Selv om selskapenes forretningsområder er forskjellige, er det klare paralleller når det kommer til forretningsutvikling og markedsposisjonering. Som mange års markedsleder har Utleiemegleren skapt et solid fundament som vi skal bygge videre på og jeg gleder meg til å fortsette vekstreisen sammen med mine nye kollegaer, sier han.

Stian Carlsen tiltrådde stillingen i begynnelsen av mai. Han tar over etter interim-leder Geir Skogheim som fortsetter i selskapet som Salgs- og markedsdirektør.

#coor #ny på jobben #utleiemegleren
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0