Eiendom
2 minutter lesetid

Heimstaden ansetter konserndirektør for privatisering

2/11/2023, 10:50
Heimstaden ansetter konserndirektør for privatisering
Foto: Veidekke
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Den styregodkjente privatiseringsplanen som er grunnlag for ansettelsen har som mål å omsette i bokført verdi på 20 milliarder svenske kroner innen 2025, med en premie på 20 prosent i forhold til bokført verdi. De første resultatene er lovende, med en premie på 31% på bokført verdi fra salget av 127 enheter hittil i år. Etter pilotfasen vil planen intensiveres og gå inn i en oppstartsfase i de kommende kvartalene for ytterligere å støtte vårt nedbelåningsprogram og forbedre våre kredittmålinger.

Rita Berg Hansen bringer over to tiår med erfaring og en dokumentert track record i boligsektoren. Hun har tidligere hatt tilsvarende lederroller i selskaper som Bonava, Veidekke Eiendom (Nordr) og Eie Eiendomsmegling. Hennes rolle vil rapportere til Eddo

– Jeg er glad for å ønske Rita velkommen til teamet vårt. Hennes uvurderlige strategiske eiendomskompetanse, innsikt og erfaring passer perfekt til våre prioriteringer. Vi har understreket viktigheten av privatisering i vår eiendomsstrategi for porteføljeeffektivisering, og Ritas rolle vil være sentral i å støtte og styrke våre lokale avhendingsteam på tvers av våre markeder, sier Eddo Rats, Chief Operating Officer.

– Heimstaden går inn i en ny fase med økt fokus på privatisering. Jeg gleder meg til å støtte utviklingen av denne viktige funksjonen på tvers av markedene våre. Heimstadens smidige og gründerpregede tilnærming stemmer overens med min bakgrunn, og jeg er ivrig etter å samarbeide med deres dyktige team, sier Rita Berg Hansen.

#heimstaden #heimstaden bostad #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0