Eiendom
2 minutter lesetid

Villa Inkognito åpner dørene

18/04/2023, 08:55
Villa Inkognito åpner dørene
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Villa Inkognito er helt unikt i norsk sammenheng, noe vi aldri har sett før. Dette huset er verdt et besøk til Norge i seg selv – her får du skreddersydde opplevelser i historiske lokaler, med personlig service i verdensklasse. Det må oppleves, sier Petter A Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels og eier av Strawberry.

Villa Inkognito består av 11 rom og suiter, en dagligstue, en spisestue, bibliotek, kjøkken, bar, treningsrom og egen privat vert. Inspirert av en rekke epoker fra klassisk norsk, Art Nouveau, Arts & Crafts og Japonisme, er hvert rom en historie i seg selv. I likhet med Sommerro er det New York- og Londonbaserte GrecoDeco som har stått for design og interiør. Håndmalte detaljer er gjort av Rosie Mennem, og lamper designet for huset er gjort av Hadeland Glassverk.

Villa Inkognito er et produkt ulikt noe annet vi har sett i hotellmarkedet i Oslo og Norge. Her kan man sjekke inn med følelsen av å bo i en privat og eksklusiv villa, samtidig som man har tilgang til alt det fantastiske som Sommerro rommer. Enten man er internasjonal superstjerne, en familie på reise eller et selskap med ekstraordinære ønsker, vil Villa Inkognito være alt du trenger og enda mer. Et fantastisk tilskudd til Oslo, bydel Frogner og siste kronen på verket til det som har vært et spektakulært prosjekt, sier Petter A Stordalen.

Tomten til Villa Inkognito ble kjøpt i 1753 av Per Henrik Barclay. I 1870 startet arkitekt Thøger Binneballe arbeidet med å tegne villaen, som etter ferdigstillelse har blitt benyttet som leiligheter, ambassade og kontorer for Oslo Lysverker.

I Villa Inkognito har vi skapt noe helt unikt som vi ikke har sett tidligere i norsk hotellsammenheng. Denne type transformasjonsprosjekter krever ekstra mye og vi ser nå frem til å fylle denne totalrenoverte villaen med liv, sier administrerende direktør i Aspelin Ramm, Ida Aall Gram.

Villa Inkognito er en del av Nordic Hotels & Resorts og Sommerro. Villa Inkognito eies av Strawberry Brothers og Aspelin Ramm. Nordic Hotels & Resorts drifter i likhet med Sommerro også Villa Inkognito.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0