Energi
1 minutt lesetid

Han er ny administrerende direktør

10/05/2024, 11:00
Han er ny administrerende direktør
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Jan Wilhelmsen har mange års ledererfaring fra store selskaper. Med bakgrunn fra Elektroskandia, Bravida, og Telenor har Wilhelmsen sterk lederkompetanse innen elektrofag, produkt, marked, innkjøp og drift. 

– Styret er meget godt fornøyd med ansettelsen av Jan Wilhelmsen som ny administrerende direktør i Solcellespesialisten. Jans solide erfaring med prosjekter, installasjon, innkjøp og logistikk er akkurat det vi trenger for å kunne manøvrere i en relativt umoden bransje med sterk men uforutsigbar vekst, sier Espen Asheim, styreleder i Solcellespesialisten.

– Jeg er svært glad for denne tilliten og ser frem til å ta fatt på oppgaven med dyktige og engasjerte kollegaer i Solcellespesialisten. Solcellespesialisten har sterke fagmiljøer og store vekstambisjoner, og jeg er overbevist om at vi skal nå våre høye ambisjoner i årene fremover, sier Wilhelmsen.

Wilhelmsen overtar stillingen etter grunnlegger Carl Christian Strømberg, som startet Solcellespesialisten i 2005 og har ledet selskapet frem til dags dato. Strømberg fortsetter i Solcellespesialisten og går over i ny rolle som leder for vekst og produktutvikling.

– Jeg vil på vegne av styret og hele selskapet takke Carl for jobben han har gjort som daglig leder. Han har bygget opp lite norsk industrieventyr, og vi ser frem til å ha glede av hans solide kapasitet innen solceller i hans nye stilling fremover, avslutter Asheim. 

#ny på jobb #solceller
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0