Energi
2 minutter lesetid

Lars Christian Bacher til Morrow Batteries

21/11/2022, 11:59
Lars Christian Bacher til Morrow Batteries
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Vi er glade for å kunngjøre ansettelsen av Lars Christian som ny administrerende direktør i Morrow. I Lars Christian får vi en svært erfaren leder. Han tar med seg betydelig erfaring fra energibransjen og kapitalmarkedene når vi nå går inn i en ny fase med rask vekst og ekspansjon. Morrow er kjernen i det grønne skiftet, og Lars Christian vil være sentral i den videre utviklingen mot å bli verdens mest bærekraftige og kostnadseffektive batteriprodusent, sier Liv Monica Stubholt, styreleder i Morrow.

Lars Christian Bacher kommer til Morrow fra stillingen som senior partner i private equity-selskapet Hitec Vision, etter en 30 år lang karriere i det globale energiselskapet Equinor ASA, inkludert åtte år som konserndirektør for Utvikling og produksjon internasjonalt og som finansdirektør. Bacher har mastergrader fra Norges Handelshøyskole (NHH) og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

– Jeg er henrykt over muligheten til å bli med på dette norske bransjeeventyret for livet. Jeg har stor tro på Morrows visjon om å utvikle og produsere de mest kostnadseffektive og bærekraftige battericellene i verden, ved å utnytte Morrow-teamet og den unike teknologien som vil være nøkkelen til å løse energiutfordringene de neste tiårene. Morrow, deres talentfulle team av globale industrifolk, støttet av solide eiere, har oppnådd imponerende resultater på rekordtid, og jeg ser frem til å drive denne utviklingen framover, avslutter Bacher.

Bacher tiltrer stillingen som administrerende direktør i Morrow 1. desember 2022. Håkon Tanem, som gikk inn som midlertidig konsernsjef i Morrow i juni 2022, går tilbake til jobben som porteføljeforvalter i Agder Energi Invest etter en kort overgangsperiode.

#morrow batteries #ny jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0