Energi
1 minutt lesetid

Ny kontrakt for Consto

26/05/2023, 10:30
Ny kontrakt for Consto
Bildet er fra rehabiliteringen av Dam Norddalsvatn, som var en av de syv første dammene Consto har rehabilitert for Statkraft.
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Consto har siden våren 2021 rehabilitert syv dammer i Høyanger i generalentreprise for Statkraft Energi AS, til en prosjektkostnad på over MNOK 300 ekskl. mva. Consto fortsetter damrehabiliteringen, og er nå tildelt kontrakt for syv nye dammer i reguleringsområdet til K5 kraftverk. Dette blir en samspillskontrakt der Consto i første fase skal bistå Statkraft Energi og teknisk konsulent med å videreutvikle prosjektet. Fase to har man til hensikt å gjennomføre med åpen bok og målpris.

– Vi er takknemlige for den tilliten som er vist oss, og er utrolig glade for at Statkraft Energi ønsker å fortsette det gode samarbeidet, sier prosjektleder i Consto Dambygg, Trond Helge Heimvik og legger til: – Alle prosjektets utfordringer har så langt blitt løst gjennom godt samarbeid med en dyktig byggherre og konsulenter. I tillegg til hele veien å ha HMS og kvalitet som første fokus, har vi sammen vist evne til å være kreativ og løsningsorientert, ryddig og profesjonell. Dette har vist seg å være egenskaper som begge partene setter pris på.

#consto #consto dambygg #høyanger #statkraft
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0