Industri
2 minutter lesetid

Bård Sandberg er ny leder for Rambølls industriavdeling

8/11/2023, 10:37
Bård Sandberg er ny leder for Rambølls industriavdeling
Med lang erfaring fra store anleggs- og industriprosjekt, tar Bård Sandberg over rollen som som leder for Rambølls industriavdeling. Foto: Jana Pavlova
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Bård Sandberg kommer fra stillingen som Senior Prosjektleder i Rambølls industriavdeling, er sivilingeniør fra Bygg-NTH i 1989 og har mer enn 30 års erfaring som entreprenør, byggherre, rådgiver og forsker. 

Han har tung entreprenørerfaring og har blant annet vært plan- og utbyggingssjef for Avinor ved Trondheim lufthavn Værnes i perioden 2010-2015.  Bård har ledet Rambøll Vann i Trondheim, og har i senere tid vært involvert i større lufthavnprosjekter (Tromsø lufthavn og ny flyplass Mo i Rana), samt industriprosjekter knyttet til lakseslakteri, næringsmiddel og batteriproduksjon. 

– Jeg er veldig glad for at vi har fått Bård på plass som ny leder for industri-avdelingen, sier John Kenneth Selven, divisjonsdirektør for Industri, Forretningsutvikling og Logistikk. – Bård har helt tydelige ambisjoner om å løfte industrisatsingen videre, og vet hva som skal til for å lykkes.  

Skal få fram Rambølls satsing på bærekraft i industriprosjektene 

– Vårt fortrinn er at vi jobber tett med kundene våre med strategisk rådgivning, prosjektutvikling og gjennomføring av store industriprosjekt i alle faser, sier Bård Sandberg. – Vi er deres partnere, fortsetter han. Vi har lang erfaring fra mange spennende tverrfaglige industriprosjekter, og vi har en global organisasjon og kompetanse å spille på. I dag jobber vi blant annet med spennende prosjekter for kunder som Freyr, Mowi og Nova Sea for å nevne noen. 

Avdelingen Bård skal lede er i vekst og har per i dag medarbeidere med kjernekompetanse innen industri, forretningsutvikling og logistikk, og har sin hovedbase på Rambølls kontor i Trondheim.

#ny på jobb #rambøll
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0