Industri
1 minutt lesetid

Geir Drangsland ny konsernsjef i Norske Skog

1/09/2023, 10:42
Geir Drangsland ny konsernsjef i Norske Skog
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Geir Drangsland, som har vært styreleder siden mars 2023, trer ut av styret og blir ny konsernsjef i Norske Skog med virkning fra 1. Arvid Grundekjøn er valgt til ny styreleder. Grundekjøn har vært styremedlem siden 2018.

– Jeg er glad for å kunngjøre Geir Drangsland som ny konsernsjef i Norske Skog. Geir har en omfattende bakgrunn fra skogsindustrien, og har jobbet tett med ledelsen siden han kom inn i Norske Skog. Samtidig vil jeg benytte anledningen til å takke Tore Hansesætre for hans verdifulle bidrag i Norske Skogs transformasjonsreise både som konsernsjef og ansvarlig for ombyggingsprosjektene, sier Arvid Grundekjøn, styreleder i Norske Skog ASA.

– Norske Skog har mange spennende forretningsmuligheter foran seg, og jeg er fast bestemt på å realisere disse sammen med Norske Skog-teamet, sier Geir Drangsland.

Tore Hansesætre har valgt å forlate Norske Skog for å forfølge karrieremuligheter utenfor selskapet.
– Norske Skog er et fantastisk selskap med svært dyktige og dedikerte medarbeidere. Men etter mer enn 14 år i Norske Skog, med mer enn fem år i konsernledelsen og siste fase som konsernsjef, har jeg bestemt meg for å søke muligheter utenfor selskapet. Jeg ønsker Norske Skog lykke til videre, sier Tore Hansesætre.

#norske skog #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0