Infrastruktur
1 minutt lesetid

Anne Iren Fagerbakke går til Vestland fylkeskommune

11/09/2023, 10:22
Anne Iren Fagerbakke går til Vestland  fylkeskommune
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Fagerbakke har vært kommunaldirektør i byrådsavdeling for klima, miljø og byutvikling i Bergen kommune siden 2013. 

– Jeg er glad for at jeg har fått være med på en utvikling av arbeidet med klima, miljø og byutvikling i Bergen kommune i over 10 år som kommunaldirektør på feltet, sier Fagerbakke. Hun er takknemlig for godt samarbeid med dyktige tilsatte og politisk ledelse gjennom flere år. 

Hun skal nå lede arbeidet til Vestland fylkeskommune med mobilitet og transport.

– Nå gleder jeg meg til å få jobbe videre med å utvikle mobilitet og kollektivtransport, et felt som er svært viktig for innbyggerne både i Bergen og hele Vestland fylke. Jeg tar med meg gode erfaringer fra Bergen kommune inn i dette arbeidet, sier hun.

Fagerbakke har også lang ledererfaring fra blant annet Hordaland fylkeskommune, der hun var samferdselsdirektør, og fra entreprenørbransjen. Fagerbakke er utdanna sivilingeniør fra NTNU. 

– Anne Iren Fagerbakke har som kommunaldirektør spelt ei sentral rolle for utviklinga av Bergen. Vestland fylkeskommune er heldige som får hennes kompetanse, og jeg ønsker  henne masse lykke til videre, sier byråd for klima, miljø og byutvikling, Ingrid Nergaard Fjeldstad.

Fagerbakke starter i stillingen etter nærmere avtale. Hun blir øverste ledar for avdeling for mobilitet og kollektiv, inkludert Skyss. 

#bergen #ny på jobb #vestland
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0