Infrastruktur
1 minutt lesetid

Ansatt som leder for NCC Industry Asfalt

6/03/2023, 14:03
Ansatt som leder for NCC Industry Asfalt
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

-Jeg er glad for at André har takket ja til stillingen som Head of Department Asphalt Norway på permanent basis. Vi har hatt en grundig rekrutteringsprosess, og jeg er overbevist om at André med sin lange erfaring fra bransjen vil være et godt valg både for asfaltvirksomheten i Norge og for NCC Industry sitt nordiske lederteam, sier Grete Aspelund, Head of Business area NCC Industry.

André Waage har jobbet i NCC siden 2012 og har tidligere hatt roller som områdesjef, salgs- og markedssjef og Deputy Head of Department i NCC Industry Asphalt. Han har også solid erfaring fra Oslo vei AS og Oslo kommune.

Waage har siden oktober 2022 vært fungerende Head of department NCC Industry Asphalt Norway. Når går han altså inn i stillingen på permanent basis.

-NCC er et selskap med solide ambisjoner for videre utvikling og legger kraft bak de målene som er satt i selskapet. Det er derfor svært spennende for meg å lede den norske virksomheten og bidra til at vi når de høye ambisjonene vi har satt oss, sier André Waage.

NCC Industry har asfaltvirksomhet i hele Sør-Norge og totalt 600 ansatte i Norge.

#ncc #ny på jobben
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0