Infrastruktur
1 minutt lesetid

Bytter direktørstol

25/03/2024, 11:00
Bytter direktørstol
Foto: Inger Røsand / Sjøfartsdirektoratet
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Hareide etterfølger Harald Solberg, som blir ny administrerende direktør i Norsk Industri. Hareide går dermed fra stillingen som direktør for Sjøfartsdirektoratet til Rederiforbundet. Han tiltrer etter planen stillingen 1. august. 

— Jeg gleder meg til å ta fatt på spennende utfordringer i Rederiforbundet. Skipsfarten og den maritime næringen er en verdensledende aktør som skaper verdier og arbeidsplasser langs hele kysten hver eneste dag. Jeg har blitt godt kjent med næringen gjennom jobben som sjøfartsdirektør og ser veldig frem til å bidra i en næring som er fremoverlent og svært omstillingsdyktig med høye ambisjoner både når det gjelder dekarbonisering og digitalisering av næringen, sier Knut Arild Hareide.

— Styret i Rederiforbundet er svært glad for at Hareide har takket ja til jobben. Hareide har en unik politisk kompetanse med lang fartstid fra Storting og regjering, og har gjennom erfaringen fra Sjøfartsdirektoratet også veldig god kjennskap til skipsfarten og den maritime næringen. Vi gleder oss til å samarbeide med Knut Arild Hareide for å sikre en fortsatt aktiv og god maritim politikk, sier Harald Fotland, president i Norges Rederiforbund.

#norges rederiforbund #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0