Infrastruktur Fly
2 minutter lesetid

Forlater Widerøe

21/05/2024, 08:00
Forlater Widerøe
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Stein Nilsen kom til Widerøe i 2015 og har bidratt mye til å utvikle selskapet gjennom en svært krevende periode for norsk luftfart. Widerøe har vokst fra 1 450 ansatte i 2015 til et selskap med nesten 3 500 ansatte i 2024. En rekke nye ruter er blitt etablert både innenriks og utenriks. Ikke minst har Widerøe flydd sine kunder trygt fram i storm og stille i det norske regionalnettet og bidratt til bosetting og verdiskaping i hele landet. Samtidig har Widerøe også utviklet bakketjenestene på flyplassene i Norge. Omsetningen i Widerøe har i samme periode blitt mer enn doblet.

– Widerøe er et fantastisk selskap, og det har vært et privilegium å få muligheten til å lede og jobbe med så mange flinke folk. Etter ni år med mange og krevende utfordringer, og i tillegg en pandemi, er nå Widerøe i en situasjon med stabil økonomi og drift og en avklart eiersituasjon. Det kjennes riktig ut for meg å gi stafettpinnen videre til en ny ansvarlig leder for virksomheten. En stor takk til alle jeg har blitt kjent med og fått jobbe sammen med i alle disse årene, sier Stein Nilsen.

– Jeg vil først og fremst takke Stein for det usedvanlig gode samarbeidet og for alt han har gjort – både for Widerøe spesielt og for etableringen av et sterkt luftfartskonsern i Norge. Han har sammen med sine medarbeidere bygd opp et solid selskap som har fremtiden foran seg. Stein er både en dyktig og kunnskapsrik leder, men han er også en kulturbygger mange i luftfarten kan lære av. Jeg skulle svært gjerne hatt Stein med videre, men respekterer selvsagt avgjørelsen, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

#ny på jobb #widerøe
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0