Infrastruktur Fly
1 minutt lesetid

Ny lufthavnsjef for Røst og Værøy

19/04/2024, 08:00
Ny lufthavnsjef for Røst og Værøy
Røst lufthavn Foto: Øystein Løwer/Avinor
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Østensen kommer fra stillingen som daglig leder i Falck Brann og Redningstjeneste, hvor han har hatt ansvaret for å levere plass-, brann- og redningstjenester til Bodø lufthavn. Hans kunnskap om luftfart og erfaring med å håndtere operativ drift vil være svært nyttig i hans nye rolle som lufthavnsjef.

Som lufthavnsjef vil Østensen ha ansvaret for å lede og koordinere alle aspekter ved driften på Røst og Værøy. Dette inkluderer å sørge for at sikkerhetsstandarder overholdes, opprettholde gode relasjoner med samarbeidspartnere og lokale interessenter, samt jobbe tett med de ansatte for at Avinor fortsatt skal levere både på samfunnsoppdraget og opprettholde det viktige transporttilbudet fra øyene til fastlandet.

– Daniel Østensen fremstår som en dedikert og engasjert leder, og vi er sikre på at hans erfaring og kompetanse vil være til stor nytte for Røst lufthavn og Værøy helikopterhavn, sier konserndirektør Anders Kirsebom.

– Vi ønsker ham hjertelig velkommen til Avinor-teamet og ser frem til å samarbeide tett med ham, sier konserndirektør Anders Kirsebom.

#avinor #lofoten #ny på jobb #røst #værøy
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0