Infrastruktur
1 minutt lesetid

Hun blir ny administrerende direktør for Infranord Norge AS

4/01/2024, 09:05
Hun blir ny administrerende direktør for Infranord Norge AS
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Infranords norske virksomhet har hatt en vellykket periode hvor vi har fått tildelt og gjennomført flere viktige prosjekter som har styrket den skinnegående infrastrukturen i landet. Christina bringer med seg omfattende erfaring fra bransjen, og jeg ser frem til at hun skal bidra til den videre utviklingen av virksomheten, sier Stefan Gustavsson, administrerende direktør og konsernsjef for Infranord. 

Christina Wiggen har lang erfaring med ledelse, forhandling og utvikling, og har siden 2014 vært tilknyttet Sporveien AS, der hun de siste årene har hatt rollen som konserndirektør for HR og organisasjon. Hun har tidligere erfaring fra blant annet EVRY ASA og Posten Norge AS, hvor hun hovedsakelig har jobbet innenfor HR og juss. 

– Infranord Norge AS er et spennende selskap i vekst, og jeg er glad for muligheten til å lede virksomheten fremover. Sammen med Infranords dyktige medarbeidere ser jeg frem til å videreføre utviklingen av fremtidens infrastruktur og dens viktige bidrag til samfunnet, sier Christina Wiggen. 

Christina Wiggen overtar for Infranord Norge AS’  nåværende administrerende direktør Rolf Roverud. 

#infranord #infranord norge as #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0