Infrastruktur
1 minutt lesetid

NRC Group Sweden tildeles et stort kontaktledningsprosjekt

2/11/2022, 16:37
NRC Group Sweden tildeles et stort kontaktledningsprosjekt
Foto: NRC group Sverige
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Oppdragsgiver er Trafikverket, og arbeidet skal utføres mellom januar 2023 og april 2024. I prosjektet skal det eksisterende kontaktledningsanlegget på strekningen Kville-Uddevalla erstattes med et nytt AT-anlegg på ca. 36.000 meter. Det skal installeres 940 nye takledningsfundamenter, hvorav 167 er borede fundamenter. Det andre BEST-anlegget vil også bli tilpasset det nye AT-systemet.

– Jeg er veldig stolt over at vi har vunnet dette prosjektet. Dette er en stor seier for vårt dyktige team, og vi ser frem til å bidra til økt drift og trafikksikkerhet på strekningen, sier Bengt Svanberg, Business Area Manager Projects.

Om NRC-gruppen

NRC Group er den ledende jernbaneinfrastrukturen i Norden med mer enn 2000 fagfolk i Norge, Finland og Sverige. Tjenestene omfatter jordarbeid, sporarbeid, sikkerhet, elektro, telekom og signalanlegg, samt miljøtjenester som avvikling og gjenvinning.

NRC Group har opplevd betydelig vekst siden oppstarten i 2011 og omsetter for ca. 6,5 milliarder kroner. NRC Group, med hovedkontor på Lysaker i Oslo, er notert på Oslo Børs. Daglig leder i selskapet er Henning Olsen.

#kontaktledninger #nrc group
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0