Infrastruktur
1 minutt lesetid

Ny administrerende direktør i Mantena

16/05/2024, 09:00
Ny administrerende direktør i Mantena
Foto: Skjalg Bøhmer Vold. Mantena
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Arne Roland har sterk industrierfaring fra Aker og CHC Helicopter, og har tidligere ledet omstillingsarbeid i en rekke ulike bedrifter. Det siste året har Roland vært styremedlem i Mantena.

– Mantena skal bli sterkere i møte med internasjonal konkurranse. Selskapet leverer allerede tjenester som faglig sett er i verdensklasse. Nå er det avgjørende å sikre bedre lønnsomhet og å styrke konkurransekraften. Arne Roland har den kompetansen som er nødvendig i de endringene som Mantena nå skal gjennom. Det er en fordel at han kjenner selskapet, utfordringene og mulighetene det står ovenfor godt, sier styreleder i Mantena, Kari Broberg.

Sterkt fagmiljø

Roland går umiddelbart inn som interim leder i Mantena, og trer samtidig ut av styret.

– Det har vært gjort mye godt, systematisk forbedringsarbeid i Mantena de siste årene. Vi har dyktige medarbeidere, et sterkt fagmiljø og leverer vedlikehold av høy kvalitet. Jeg vil nå samarbeide tett med styret, tillitsvalgte og medarbeidere for å bygge videre på det gode fagmiljøet og den sterke kulturen i selskapet. Det ser jeg frem til å gå i gang med, sier Arne Roland.

#mantena #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0