Infrastruktur
1 minutt lesetid

Ny konserndirektør i Bane NOR

15/12/2023, 10:28
Ny konserndirektør i Bane NOR
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Anders Riiber har takket ja til jobben som konserndirektør Virksomhetsstyring (CFO) i Bane NOR. Han kommer fra stillingen som sjef for Økonomiavdelingen i Forsvarsstaben, en rolle han har hatt siden 2020.

– Jeg er veldig fornøyd med å få Anders Riiber med på laget. Hans brede erfaring som økonomidirektør/CFO i tilsvarende lederstillinger, i tillegg til hans bakgrunn fra transportsektoren spesielt, vil tilføre Bane NOR verdifull kompetanse og erfaring. Jeg ser frem til å få ham som kollega i konsernledelsen, sier konsernsjef Thor Gjermund Eriksen i Bane NOR.

Andres Riiber har utover Forsvarsstaben bakgrunn som blant annet økonomisjef og konstituert direktør for Virksomhetsstyring i Enova SF og konserndirektør Økonomi og Finans/CFO i Sporveien Oslo AS.

– Dette gleder jeg meg til. Jeg har blant annet bakgrunn fra Sporveien, og kollektivtrafikkens samfunnsoppdrag ligger mitt hjerte nært. Bane NOR er et stort og komplekst konsern og det synes jeg er spennende, sier Anders Riiber.

Konstituert konserndirektør for Virksomhetsstyring Birger Steffensen, fortsetter som leder for Virksomhetsstyring i Bane NOR til Anders Riiber er på plass 1. april.

#bane nor #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0