Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Kjøper nok en anleggsaktør

7/06/2024, 11:00
Kjøper nok en anleggsaktør
Illustrasjon: Eleda
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Sartor & Drange tilbyr tjenester innen områder som vei, vann og avløp og fundamenteringsarbeider på Vestlandet. Selskapet har ca. 200 ansatte og en omsetning på nesten 1,1 millioner SEK.

– Sartor & Drange er et strategisk viktig oppkjøp for Eleda. Vi har nå tre plattformselskaper i det norske markedet, og dette er et bevis på at vi kan og vil fortsette å ekspandere i Norge med sikte på å befeste vår posisjon som en ledende aktør innen anleggsvirksomhet i Norden, sier Johan Halvardsson, administrerende direktør i Eleda.

– Vestland fylke er en vekstregion og Bergen er Norges nest største by. Her er Sartor &; Drange en ledende og sterkt posisjonert entreprenør med lønnsom vekst over mange år. Deres tjenestetilbud utfyller de andre norske selskapene på en svært god måte, noe som muliggjør store synergier mellom selskapene, sier Ole Gjermundshaug, administrerende direktør i Eleda Norge.

Sartor &; Drange blir ett av ti plattformselskaper i Eleda og blir en del av Eleda Norge. De tidligere eierne og nøkkelansatte i Sartor & Drange vil fortsette i sine operative roller og bli partnere i Eleda.

– Vi ser at Eleda har helt rett som langsiktig eier. Vi er likesinnede og forent av vår entreprenørånd, sunne verdier og en drivkraft for å utvikle virksomheten og bidra til samfunnsutviklingen. Vi har lange og gode relasjoner til både offentlige og private kunder i regionen, og vi er i et marked hvor det vil bli mange investeringer i infrastruktur og bygg de kommende årene. I selskapet har vi motiverte medarbeidere og en solid plattform for videre vekst. Sammen med de andre selskapene i Eleda ser jeg at vi vil bli enda sterkere og kunne vokse både lokalt og nasjonalt, sier Arild Bøthun, administrerende direktør i Sartor & Drange.

#eleda #sartor&drange
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0