Infrastruktur
2 minutter lesetid

Ny administrerende direktør i Svevia Norge AS

2/11/2023, 09:40
Ny administrerende direktør i Svevia Norge AS
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Thomas har solid kunnskap og lang erfaring fra det norske drifts- og vedlikeholdsmarkedet. For den videre utviklingen av bærekraftige og langsiktige løsninger for Svevia Norges kunder vil hans kompetanse på norske vedlikeholdskontrakter være svært verdifull. Han har også mange års erfaring med vellykket ledelse, noe som betyr at jeg virkelig ser frem til å jobbe med Thomas Lundström som administrerende direktør i vårt norske datterselskap, sier Olle Öberg, Head of Division Operations, Svevia AB.

Thomas Lundström kommer sist fra en rolle som prosjektleder i Svevia Norge AS. Han er utdannet siviløkonom og har tidligere jobbet som distriktssjef og prosjektleder for Mesta AS.

Svevia Norge AS ble stiftet i 2011 og har gjennom årene utviklet seg til en betydelig aktør i drifts- og vedlikeholdsmarkedet i Norge og har i dag 13 vedlikeholdskontrakter med til sammen 115 ansatte.

– Det er en spennende utfordring å fortsette å utvikle Svevia Norge for å fortsette å ta markedsandeler og bli konkurransedyktig på veivedlikehold. Fokuset vil være på å utvikle driftsvirksomheten med smarte løsninger som kan møte de utfordringer som finnes i klima og miljø. Markedet for veivedlikehold ser litt forskjellig ut i Norge og Sverige, spesielt i hvordan det fordeler seg på ulike kundesegmenter, men det operative arbeidet er det samme. Det handler om å gjøre veiene trygge og farbare og jobbe for en langsiktig robust infrastruktur. Akkurat som i Sverige er store deler av det mindre veinettet neglisjert. Håpet er at vi i samarbeid med kunder, partnere, ansatte og Svevia AB skal kunne utvikle innovative og samfunnsnyttige tiltak for å redusere etterslepet på norske veier, sier Thomas Lundström

Thomas Lundström har base i Bodø og erstatter Lars Reitan, som gir seg etter mer enn ti år som administrerende direktør i Svevia Norge AS.

#ny på jobb #svevia
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0