Infrastruktur
1 minutt lesetid

Ny direktør for divisjon Samferdsel i Norconsult

1/11/2023, 16:59
Ny direktør for divisjon Samferdsel i Norconsult
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Kristian Aunaas, nåværende avdelingsleder Geoteknikk ved Norconsult Hovedkontor, blir fra 1. november ny direktør for divisjon Samferdsel i Norconsult. Aunaas har vært ansatt i Norconsult siden 2017, og har erfaring fra Statens vegvesen, Vegdirektoratet.

– Med Kristian Aunaas får Norconsult en leder som over tid har levert svært gode resultater, og hans egenskaper og kompetanse vil utvilsomt bidra til å utvikle konsernets samferdselssatsning videre, sier konserndirektør Hovedkontor i Norconsult, Bård Hernes.

Divisjon Samferdsel består av cirka 200 medarbeidere fordelt på de fire avdelingene Vei, Jernbane og sporvei, Samferdselselektro samt Prosjektgjennomføring. Divisjonsdirektør Samferdsel er i tillegg leder for markedsområdet Samferdsel, som er et av Norconsults største markedsområder med en årlig omsetning på 1,5 milliarder kroner i Norge.

Aunaas er utdannet sivilingeniør innen Bygg- og miljøteknikk NTNU fra 2007 med fordypning innen geoteknikk. Han har i tillegg utdanning innen Samspill og ledelse fra Handelskolen BI i 2015.

#norconsult #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0