Infrastruktur
2 minutter lesetid

Velger TCS for å styrke digital identitet og adgangsstyring

21/04/2023, 10:01
Velger TCS for å styrke digital identitet og adgangsstyring
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Bane NOR trengte en helhetlig partner for å implementere sikker tilgang til Bane NORs systemer for organisasjonens ansatte, samarbeidspartnere og togoperatører. Som strategisk partner vil TCS støtte Bane NOR med tjenester som  Identity  Governance and  Administration (IGA), Identity Lifecycle Management  og Access Management.

– TCS foreslo en detaljert plan og prosess for å støtte Bane NOR, og vi er veldig trygge på vår beslutning om å velge dem til oppdraget. Vi føler også at TCS passer godt for oss, spesielt med tanke på deres evne til å fungere som en strategisk partner, deres skalerbarhet, fleksibilitet og helhetlige tilnærming til identitetsforvaltning. Med sin tilgang til lokale og globale ressurser viser de også at de har kapasitet til å møte våre behov, sier Tom Remberg, CISO, Bane NOR.

En viktig del av IT-prosjektet er TCS IdentiFence, som er en identitets- og tilgangsstyringsmodul (IAM) i selskapets Cyber Defense Suite. Plattformen bruker fordelene med automatisering og analyse for å sikre riktig tilgang til de digitale eiendelene. IdentiFence håndterer identitets  – og tilgangsrisikoer gjennom automatiserte sikkerhetskontroller, og gir bedre styring og administrasjon gjennom hele livssyklusen for digital identitet. Det muliggjør raskere time-to-market, en bedre brukeropplevelse og sikrer samsvar og risikostyrt tilgangskontroll på tvers av både lokal og skybasert infrastruktur.

– Vi er stolte over at Bane NOR har valgt oss til å drive sin IAM-transformasjon. Vår automatiserings- og analysebaserte digitale identitetsplattform, TCS IdentiFence, vil fornye IAM-landskapet og forbedre brukeropplevelsen. Vi gleder oss til å starte denne reisen med Bane NOR og håper å fortsette å jobbe tett med dem også på nye prosjekter i fremtiden, sier Rajan Maheshwari, Country Head, DKS i Norge.

#bane nor #tcs
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0