Transport & Logistikk Logistikkleie
2 minutter lesetid

Dachser Norway opprettholder robust drift

25/04/2023, 09:07
Dachser Norway opprettholder robust drift
Foto: Dachser.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

«2022 har vært et spesielt år på mange måter. Dette merket vi også i logistikkbransjen. Russlands angrep på Ukraina overrasket mange. Flaskehalser og koronanedstengninger i Kina har skapt forstyrrelser og avbrudd i forsyningskjedene og i den globale varetransporten. I tillegg økte energi- og drivstoffprisene i Europa til rekordhøye nivåer, mens sjåførmangelen vedvarer. Man kan trygt si at det har vært et krevende år, men under utfordrende markedsforhold blir det enda viktigere for oss å være en stabil og robust logistikkleverandør for våre kunder», sier Armend Krasniqi, General Manager i Dachser Norway.

Til tross for endringer i det globale transportmarkedet har Dachser Norway fortsatt arbeidet med å opprettholde god kvalitet og solid drift, og endte med en omsetning på 332,1 MNOK i 2022 – en økning på 16% fra 2021. Resultatet før skatt økte med nesten 2 prosent til 41,2 MNOK i 2022. Krasniqi poengterer: «Takket være dedikerte medarbeidere som alltid står på for å finne innovative løsninger har vi klart oss godt gjennom nok et turbulent år.»

Med endringer i kundekrav, nye logistikkmarkeder og geopolitiske omveltninger befinner logistikkbransjen seg i et skifte. Dachser Norway investerer i framtiden for å navigere seg gjennom dette skifte, med fokus på bærekraftige løsninger, kompetanseutvikling av ansatte og større markedsandeler på Sør- og Vestlandet.

«Resultatet for 2022 viser at vi er på rett spor, med en solid plattform for videre vekst. Vi ser gode prognoser for 2023 og investerer i strategiske tiltak som vil styrke vår langsiktige konkurransedyktighet. Vi jobber kontinuerlig med å sikre produktiviteten, kapasiteten og kvaliteten i alle prosesser i forsyningskjedene», forklarer Krasniqi videre.

Konsernet i helhet

Dachser Norway AS er en del av Dachsers nordiske konsern Dachser Nordic, som i tillegg består av Dachser Denmark A/S og Dachser Sweden AB. Etter noen år med rekordresultater presenterer Dachser-konsernets nordiske region en omsetning på 1,630 MDKK og et resultat før skatt på 101,1 MDKK.

#dachser
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0