Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Bygger flere boliger i Lille Løren Park

27/02/2023, 13:38
Bygger flere boliger i Lille Løren Park
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Vi takker så pent vi kan for at vi får fortsette det gode samarbeidet med Lille Løren Park. Vi har vært med på å utvikle prosjektet helt fra begynnelsen, akkurat slik vi liker aller best. At boligene skal miljøsertifiseres, er jo også noe vi setter stor pris på som utførende entreprenør, sier avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo.

På Løren har en ny bydel vokst frem der hvor det tidligere var industriområde og militærleir. Lille Løren Park vil når alt står ferdig bestå av 348 miljøsertifiserte leiligheter etter standarden BREEAM-NOR og en barnehage. Andre byggetrinn består av hhv 47 og 52 leiligheter i to boligblokker på fire til åtte etasjer, og store felles takterrasser byr på utsikt over by og fjord.

– Det er fortsatt et svært stort behov for boliger i Oslo, og vi er glade for å kunne starte byggingen av nok et prosjekt på Løren. Sammen med Veidekke har Nordr og Selvaag Bolig lykkes med å håndtere et krevende kostnadsbilde og kan tilby attraktive boliger med høyt fokus på bærekraft. Det ser vi at kundene setter pris på, sier administrerende direktør Pål Aglen i Nordr Norge og viseadministrerende direktør Øystein Klungland i Selvaag Bolig.

Byggearbeidene er kommet i gang, og planlagt innflytting er i desember 2024.

#lille løren park #veidekke
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0