Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Håndverksgruppen fortsetter å utvide i Sverige

8/11/2022, 09:00
Håndverksgruppen fortsetter å utvide i Sverige
Foto: Håndverksgruppen
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Vi er veldig glade for å være en attraktiv partner for noen av Sveriges mest solide håndverksbedrifter, som Magenta Måleri. På kort tid har vi fått en god tilstedeværelse i Sverige og er glade for å ha et stort malerfirma i Uppsala-området med på laget, sier Øyvind Emblem, administrerende direktør i Håndverksgruppen.

Siden 2020 har 56 selskaper blitt en del av konsernet, som består av totalt 86 håndverksselskaper i Norge og Sverige.

Magenta Måleri AB ble grunnlagt i 2006 av Patrik Sundman og Roger Ohlström. I 2016 ble Peder Andersson også partner i selskapet.

Selskapet, som driver med alt innen maling og tapetsering, har 35 ansatte og omsatte for 32 millioner kroner i fjor.

– Vi ser frem til å bli en del av noe større og få muligheten til å utvikle oss videre ved hjelp av Håndverksgruppen, samtidig som vi vil fortsette å jobbe hardt i vårt lokale marked, sier konsernsjef og eier Patrik Sundman.

Magenta Måleri har kunder i offentlig og privat sektor, borettslag og faste rammeavtaler.  Selskapet er i ferd med å renovere Gustavianum, Uppsala Universitetsmuseum. Eiendommen er en av Sveriges mest verdifulle og ble bygget på 1620-tallet.

Målrettet miljøarbeid

I tillegg til å være eksperter på renovering av alt fra vinduer til trapperom, jobber selskapet målrettet med miljø- og bærekraftsarbeid.

– Miljø- og bærekrafthensyn er spesielt viktig i vår virksomhet, og vi streber hele tiden etter å velge giftfrie malingstyper og produkter med minst mulig miljøpåvirkning. Ved å bli en del av Håndverk-gruppen kan vi i større grad hjelpe andre og samtidig få støtte selv i vårt miljøarbeid der det stilles økende krav fra kundene.

#håndverksgruppen #sverige
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0