Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Håndverksgruppen styrker sin posisjon i Danmark

19/03/2024, 11:00
Håndverksgruppen styrker sin posisjon i Danmark
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Vi er stolte over å kunne tiltrekke oss flere av Danmarks ledende håndverkere, som malerfirmaet Staubo. Deres kompetanse og ekspertise, spesielt innen renovering av eldre eiendommer, styrker vårt allerede omfattende servicetilbud og støtter vår vekstambisjon i Danmark, sier Frederik Stage Olsen, Country Manager for Håndverksgruppen i Danmark.

– Vi har et godt momentum med mange nye gode selskaper, og vi ser frem til å bygge videre på vår solide konsernkultur og dermed sikre både arbeidsplasser og en sterkere posisjon i fremtiden, sier Frederik.

Malerfirmaet Staubo ble stiftet i 2013 og drives i dag av de tre eierne Christian Staubo Hansen, Marianne Hansen og Frederik Romme Larsen, som alle er utdannede malere. Christian og Marianne bestemte seg for å slå sammen sine to selskaper i 2018. I 2021 begynte Frederik i selskapet som malermester og medeier.

Staubos beslutning om å bli en del av Håndverksgruppen er drevet av et ønske om å være en del av et større fellesskap, hvor tilgang til et nettverk av fremtidsrettede og solide selskaper vil styrke selskapets merkevare og drift.

– Vi ser store fordeler i å kunne utveksle erfaringer med andre dyktige selskaper, ikke bare i vekstperioder, men også i mer utfordrende tider. Det er spesielt spennende å se hvordan våre kolleger i Norge og Sverige jobber. Det inspirerer oss til å tenke nytt og annerledes her hjemme, sier Marianne Hansen, malermester og medeier i Staubo.

Malerfirmaet Staubo holder til i København og omsatte for 29 millioner danske kroner i fjor. Selskapet utfører alle typer malerarbeider for borettslag, entreprenører, bedriftskunder, forsikringsselskaper og større rehabiliteringsprosjekter for privatkunder. Selskapet har gjennomført en rekke store prosjekter for blant annet Københavns Universitet, Copenhagen Business School og Østre Landsrett.

#danmark #håndverksgruppen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0