Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Helse Sør-Øst har fordelt rammeavtaler

10/11/2023, 09:42
Helse Sør-Øst har fordelt rammeavtaler
Christopher Klepsland, administrerende direktør i Advansia. Foto: Advansia
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Helse Sør-Øst RHF er det største av fire regionale helseforetak, og tilbyr spesialisthelsetjenester til 3,1 millioner mennesker noe som er 57% befolkningen.

Rammeavtalen omfatter alle sykehusprosjekter som gjennomføres av Helse Sør-Øst. Dette inkluderer prosjekt- og byggeledelse, prosjektstøtte, samhandlings- og kommunikasjonstjenester, testing og igangkjøring av installasjoner i de ulike sykehusprosjektene.

– Advansia har et sterkt fotfeste i sykehussegmentet i Norge, og vi er for tiden involvert i alle større sykehusprosjekter i regionen gjennom den tidligere rammeavtalen. Vi er svært glade for den fornyede tilliten med Helse Sør-øst og ser frem til å fortsette samarbeidet, sier Christopher Klepsland, landsjef for AFRY i Norge og administrerende direktør i Advansia.

Rammeavtalen har en varighet på to år med mulighet for forlengelse på to år. I tillegg til Advansia er også WSP, Metier og HRP tildelt rammeavtalen. Estimert samlet verdi av rammeavtalen for alle aktørene til sammen er mellom 500 og 3000 millioner kroner.

#advansia #helse sør-øst
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0